Blog

Proč píši blog

Jsem máma dvou synů, manželka cílevědomého muže a miluji svoji práci. Vystudovala jsem střední zdravotnickou školu a několik let jsem pracovala na oddělení intenzivní péče jako zdravotní sestřička, ale můj koníček mě přece jen dohnal. Práce s lidmi mě neuvěřitelně baví a svět makepu je snad nekonečný. Protože mě má celoživotní vášeň baví a myslím, že už něco málo zkušeností jsem nasbírala, rozhodla jsem se, že občas napíši nějaký ten krátký článek o světě krásy. Doufám, že si jej s chutí přečtete :-) 

Veškeré články, které tu najdete jsou pouze z moji hlavy a z mých zkušeností. S nikým nespolupracuji.  

Doba roušková ženám přidělala další starost. Zhoršující se pleť v oblasti dolní čelisti a okolí rtů. Bohužel, doba roušková asi jen tak neodezní. Můžeme se zaměřit, jak své pleti trochu ulehčit a stále vypadat upraveně i s části zakrytým obličejem.

Když procházím různá diskuzní fóra, kde slečny hledají svou svatební vizážistku, nebo si sdělují různá doporučení ohledně svatby, často vídám, ale i slýchám, že pokud se přidá slovo svatební, okamžitě je to se stoprocentní přirážkou.

Chcete si koupit super produkty na líčení, ale Váš rozpočet je omezený? Nebo se líčíte jednou za čas a luxusní kosmetiku nechcete nechat opuštěnou v toaletním stolku ?

Už se to blíží. Adrenalin stoupá. Přípravy vrcholí. Za několik hodin vás budou oslovovat mladá paní.